Sidor

onsdag 25 juli 2012

Retro stuff

Nå nu har jag äntligen fått tummen ur röven och laddat upp lite bilder på en del av mina älskade retroprylar.


De två ovanstående är gardiner som jag beställt från Dollybird Retro's webshop. Den svart/vit/rödmönstrade är 2 x halvlånga sidogardiner och den nedre är 1 enda stor tygbit som skulle vara möjlig att klippa mitt itu för att få 2 st ursnygga panelgardiner. Har inte hittat någon fin plats att hänga upp dem på ännu, däremot har jag hängt upp 4 andra totalt ursnygga retromönstrade gardiner i vardagsrummet. Nu hade jag förstås inte kommit ihåg att fota dem, men de kommer snart!


Vågen fyndad på gårdsloppis i Blomträsk, kastrullen hittad i vedhuset hemma.


"Graciös" var tydligen ett te man skulle bli smal av. Burken var dock tom vid fyndtillfället så jag kan tyvärr inte uttala mig om huruvida teet inverkade på kroppsformen. Loppishallen, Jstad.

Citronsoda från Vasa och Hjortronlemonad från Dagsmark :) 

 1 eurospallen. Före-bild finns, dock på telefonen, kommer kanske i ett senare skede sig till datorn. Den var iaf både grön, röd och avskavd, med konstiga bräder fastspikade under benen. Nu är den vit och avskavd och får pryda min veranda. Tekannan husets, burken från Juthbacka.
En pall som funnits på gården sedan jag var liten fick också en uppmålning. Mjölkhinken och vattenkannan är också stammisar på Nabba.

Mera på kommande, nu ska jag gå ut och fota den nymålade ladugården. Har den senaste tiden hållit på med ett, enligt Simon "halvonödigt projekt" (fast jag vet han tycker det är roligt när jag gör det :), nämligen målat och städat den gamla båsladugården. När det är så fint så det verkligen syns skillnad på före och efter bilderna, blir nästa inlägg "gamelnötse före och efter" :) Hejsålänge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar