Sidor

söndag 26 februari 2012

Ljusare tider

Underbart när man vaknar kl 8 och det redan är ljust. Det kanske kommer en vår i år också..

Har inte uppdaterat på väldigt länge, skolan och allt runt den har tagit mycket tid. Men nu börjar jag äntligen se ljuset i slutet av den tunneln också. Har varit hela helgen i Ekenäs på fårkurs, det har faktiskt varit väldigt intressant (hade inte så höga förväntningar på kursen om jag ska vara ärlig men roligt att bli motbevisad på den fronten nån gång också). Snart blir det specialiseringspraktik, vilken jag inte vet var jag ska utföra ännu. Har nog lite idéer men vill inte säga nåt i detta skede ännu.


Beställde nytt bikini igår på bubbleroom. Har en red polka-dot-fetisch (och allt annat tillhörande 50-tal för den delen) för tillfället så ett sådant fick det bli! Bara bikini-formen som fattas nu då ;D Äh, om vi säger som så, it could be worse. Kanske den återkommer i sommar om jag får jobba med något praktiskt..


Mitt handarbete framskrider också, var så överlycklig när jag hittade detta garn, trodde det hade slutat tillverkas. Vad gör man med bara en socka? Men nu ska det bli en maka! Andra projekt är filt i stora mormorsrutor, virkade mössor, och i förrgår började jag virka en matta i tygremsor. Det var kul men jag konstaterade att det nog skulle bli snyggare med enfärgade tygremsor. Måste se vad jag hittar i helgen då jag åker hem för att hämta min bil, som nu är totalrenoverad som sig bör en gång om året. Andra byter olja i sina bilar...


Sist jag var hemma hade jag också Nelli på besök i två nätter, då hon skulle hälsa på en friare i Överpurmo. Det var mysigt med djur i huset igen, och hon sov så snällt i fotändan av sängen, och blödde på mina rena lakan.. :P Men det var nog för tidigt då, pappa har varit med henne dit senare också, men får se nu då om det kommer några valpar..

Beställde nya hyllor med Simons syster då de var till Ikea, så nu behöver mina burkar inte trängas längre, och det finns gott om plats för nya fynd. Längtar redan till juthbacka marknaden. :)

Men nu blir det en kaffekopp och kanske sedan en promenad med Emmi i det fina vädret. Och sedan ikväll kommer Simon tillbaka hit. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar