Sidor

torsdag 15 mars 2012

Kreativiteten flödar

Hittade en fantastiskt rolig tävling på jotex hemsidor, oj gud vad jag kan älska sånthär klipp-och-klistra-pyssel. Tänk vad roligt det vore om man kunde göra samma i det egna huset! Ta foto på rummet, ladda upp till datorn och sedan bara prova med alla möjliga färger, möbler, lampor och grejs. Utsikten vill jag dock inte byta bort, inte heller mina fönster. Här följer tre olika rum jag snickrade ihop.


Detta är ganska typiskt jag. Rött, svart, ljus i olika former och schackrutigt golv. Har haft en crush för shackrutiga golv ända sedan jag var liten och såg det i köket i Tom&Jerry. Ska så säkert ännu ha shackrutigt golv i mitt framtida kök! Påminner (bortsett från golvet) mycket om det sista rummet jag hade sålänge jag bodde hos mamma och pappa.

 Detta är egentligen också ganska typiskt Fia, förutom storstadsutsikten, den la jag dit bara för att den passade så bra med väggfärgen :D Blir alltmer förälskad i inredning från 50-, 60- och delvis från 70-talet. Denna golvmattan är ju bara för fulsnygg. Och tavlorna! <3

Detta var ett försök att inreda något "snällt". Snäll har ju aldrig direkt varit min grej. Detta är kanske skönt att vila ögonen på, men i längden ungefär lika spännande som Ny-Tv.


Det om detta, sitter för tillfället vid hemgården och försöker samla energi till att bege mej mot Lillbys djupa skogar. Har haft en helt ledig vecka, förutom i måndags då jag gjorde mitt kortaste Ekenäsbesök hittills (5 timmar!). Fick en finska presentation hållit, så nu har jag hållit föredrag om getter på alla tre språk jag behärskar någotsånär flytande! Sedan urstädande ur lägenheten, var det fanns orimligt mycket saker i förhållande till hur lite tid jag tillbringat i lägenheten det senaste året. Som papp fråga "åså kokar ni mat skillt å sover i vassin lägenhejt VARENDA natt förstar ja.. " Såklart.. :)

Semesterveckan i skaftung har bestått av komatning, rivningsjobb, antikvitetsstjälande, ur- och uppstädning av Simons klädskåp, bastubad, frasspajning samt andra allmänt sköna och gemytliga aktiviteter. Nu borde jag åka hem och reda upp egen klädskrubb också. Usch.

På måndag blir det anställningsintervju för praktikplats nr 2. Säger inget mera än så ännu om den platsen, men så mycket kan jag avslöja att från och med början av augusti har jag en plats fixad! Den platsen är Konijänkän Kotieläinpiha i Äkäslompolo, Lappland. http://www.konijanka.fi/ Det tror jag blir jätteroligt och lärorikt. Hade gärna varit där hela praktiktiden, men eftersom jag inte får någon lön där, så nöjer jag mej med blotta erfarenheten för 50 dagar. Och förhoppningsvis får denna andra praktikplats där jag högst sannolikt får lön. Annars får de nog ha den..

Nu ska jag åka till Lillby och skriva lite historik. Hehehe.

Dagens hata

Hoppas att din utförsåkning går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask!!!


Må köttätande myror äta upp hela din fula skapelse. Loser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar