Sidor

onsdag 21 mars 2012

Dränering på g

Köpte BioDrain igår på apoteket, i hopp om att få vårstädat min kropp lite också, nu när huset är i toppskick! Känns verkligen som man skulle vara full av skräp, har ju inte direkt varit min aktivaste vinter då jag största delen av den har suttit med foten i paket. Egentligen är jag förvånad över att jag inte har gått upp mer, något enstaka kilo sedan hösten bara. Men till avbytarkroppen är det nog 6-7 kilo kvar..


Inte lockar det speciellt att motionera heller när vägarna är ställvis glashala och ställvis som potatisland. Var på en cykeltur i förrgår, tvingades först leda ut cykeln till landsvägen, sedan gick det väl någotsånär, men sedan halka tillbaka 800 m från landsvägen igen. Igår var jag på en promenad, men konstaterade att det är VÄLDIGT obekvämt att gå med dubbar på asfalt. De går ju förstås att fälla in, men jag hade inget verktyg med mej. Tror det är orsaken till att min fot är så sjuk idag..


Igår hade jag en riktig kursdag. Först tog jag en sväng via Kovjoki, där var Sofia och Aron påväg på mamma-barn träff, och Sofia tyckte jag kunde haka på! Så nu är jag expert på vad barn i 4-5 månaders ålder ska äta. Typ. Det var kanske bra med en assistent för Aron tyckte detdär var helt onödigt och ville helst att alla skulle lyssna på vad han hade att säga :D Han är nog så söt, men nu har jag nog igen stillat mitt ung-begär för en tid framåt. Att 24 h ha ansvar för en sån liten hjälplös klimp känns nog fortfarande som en väldigt främmande tanke. Håller nog mej till kalvarna ännu en tid :)


Senare på kvällen var jag på stödkurs till Sursik, mera aktuellt för min egen del just nu :D Där var alla möjliga mänskor från Ely-centralen, Mavi, ProAgria och ÖSP samt en hel hop med Purmobönder. Som tur har vi nyligen haft en stödkurs i skolan, så allting är i relativt färskt minne ännu. Men det skadar aldrig med repetition, och majoriteten av gubbarna som talade lyckades faktiskt också få det roligt och intressant att lyssna på.


Nu MÅSTE jag ut i garaget och hämta tuhkaimurin, blir allt förbannad varenda gång jag ska elda då det drar så dåligt. Sedan ska jag botanisera lite i gamla bastun efter mera mattväft och sedan bär det iväg till Nykaabi för ny frisyr och hårfärg. Jejejee :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar