Sidor

torsdag 27 september 2012

Skobesvikelsen

Det var första och sista gången jag beställde skor via nätet. Iaf via brandos. Man blir så irriterad när man har sett framemot något man beställt och så får man inte det man vill ha. 40-talsskorna passade som tur. De bruna sthlmDG skorna skulle ha passat i en storlek mindre, som såklart inte fanns då jag ringde till kundbetjäningen. Men det värsta av allt var mina swetlana-vinterskor. Jag hade beställt dem i tron att de var bruna med ljusa snören och mörk botten, eftersom så såg de ut på bilden på brandos hemsida. De jag fick var svarta med svarta snören och ljus botten. Visst såg de helt okej ut och var sköna, men det var ju inte svarta jag beställt. Nå, de har säkert bara skickat fel färg i misstag tänkte jag, och förklarade situationen för damen i kundbetjäningen. Döm om min förvåning och förargelse när hon förklarade för mig att det FINNS inga bruna, de enda som finns i den modellen är de svarta jag fått! Vilken vilseledande marknadsföring! Damen bad säkert 10 gånger om ursäkt och skickade ett 20 euros presentkort på emailen som plåster på såren. Jaa, det lockar ju verkligen att handla ytterligare ett skopar av er efter denhär incidenten!

Jag kunde inte släppa tanken på mina fina, BRUNA vinterskor, så Anna och jag började googla. Efter ca 1½ timmes jakt, fel storlekar, vi skickar inte till Finland, och alltmer sinande hopp, så hittade vi tillsist bruna swetlana i stl 40 på Tysklands amazon. Och i slutändan blev de 10 euro billigare än från brandos. Hoppas bara de hittar hem nudå, de borde komma 2-4 oktober..

Är fortfarande lite otillfredsställd med tanke på de fina bruna sthlmDG skorna. De finns förvisso i rätt storlek i svart, men.. Ska sätta mitt sista hopp på KenkäPihlaja i Kstad imorgon, finns där inget jag gillar så får jag väl beställa de svarta då.. För de var så otroligt bekväma, sällan jag hittar en klacksko nuförtiden som känns bekväm.

Var på loppis med Anna igår, fyndade lite ett som annat. En svart tunnare Puma täckjacka, ett fint retro-tyg, ett nästan ännu finare retro-förkläde, 6 st frukostskålar, en kopp och en ugnsvante som var så ful att den var fin :D Borde verkligen snart börja sy något av alla mina tyger, jag bara köper och köper, och de bara ligger i skåpen.

Har upptäckt en otroligt vacker Arabia-serie, Faenza. Såg denna kannan på ett loppis igår, men jag tyckte inte att jag hade 65 euro att sätta på en kanna för tillfället. Så jättefin.. <3 Ska börja samla på denna serie när jag har tillräckligt med Uhtua-föremål.Vädret är skittråkigt idag, regn och blåst. Ska krypa upp i soffan och fortsätta på ett par vantar i väntan på att Simon kommer från jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar